середу, 27 травня 2020 р.

ЄВРОВІКТОРИНА — 2020

Чи впевнені ви, що знаєте все про Європу? Представництво ЄС в Україні запрошує спробувати себе у вікторині на тему Європи та Євросоюзу. 

З 17 березня по 16 вересня 2020 року реєструйся і бери участь у Євровікторині про Європейський Союз, що складається з 5 тематичних блоків, кожен з яких розбитий на 4 теми. При оцінці буде врахована точність та швидкість відповідей. 100 найкращих гравців у категоріях до 14 років та від 14 років отримають цінні призи. Детальніше тут.

Вікторина триватиме 6 місяців! 200 найуспішніших учасників отримають відзнаки та спеціальні подарунки. І це ще не все! Всі учасники можуть заробляти внутрішню валюту вікторини (квізкоіни) та обмінювати її на численні сувеніри від Представництва ЄС.


Унікальна можливість для обласних бібліотек для дітей і юнацтва, районних бібліотек та бібліотек в ОТГ України отримати інформаційні матеріали про ЄС та відносини між Україною-ЄС, а також - стати учасниками тренінгів онлайн і отримати інформаційний супровід публічних заходів тематику Європейського Союзу.

Довідкова інформація: Проект «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство». Партнери проекту: Міністерство освіти та науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Немає коментарів:

Дописати коментар