вівторок, 14 лютого 2017 р.

Любов об’єднує серця

14 лютого закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль.

Валентинів день святкують усі - і дорослі, і діти, з родиною, з друзями, з коханими. В лекційній залі міської бібліотеки відбувся вечір романтики «Любов об’єднує серця» для студентів – учасників агітбригади Комсомольського політехнічного коледжу Кременчуцького національного університету ім. Остроградського. Бібліотекар Анастасія Романченко спонукала молодь до розмови: про різницю між любов’ю і коханням, чому взагалі нам подобаються вірші, коли вперше з’являються романтичні почуття, коли в остання отримували або дарували квіти, і що висловлювати свої почуття римою – це прекрасно.

Романтичний настрій заходу забезпечили юні учасники народного самодіяльного драматичного театру, які прочитали вірші класиків і сучасних українських авторів, присвячені коханню. На при кінці заходу молодь прикрасила своїми святковими побажаннями символ свята – червоне серце.

Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу. Це почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь. Адже це – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі.
















Немає коментарів:

Дописати коментар