вівторок, 21 лютого 2017 р.

Мова наша рідна – мова українська

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку виховуючи справжню людину, кожен із нас повинен передусім створити в своїй душі світлицю, в якій зберігається найцінніший скарб – МОВА.

Сьогодні, 21 лютого, в центральній міській бібліотеці бібліотекар Анастасія Романченко презентувала літературне шоу «Мова наша рідна – мова українська». В ньому приймали участь юні учасники народного самодіяльного драматичного театру ДКіТ та дует «Язикаті Хвеськи» (Ніна Радченко і Світлана Поварова). Глядачі цього дійства, учасники літературної студії «Слово» та студенти 1 курсу Комсомольського політехнічного коледжу Кременчуцького національного університету ім. Остроградського, побачили старі й нові гумористичні роботи дуету на тему сучасної української мови, а також прослухали уривки класиків української літератури з різнобарвним прикладом архаїзмів у виконанні юних акторів театру.

Усі ми повинні пам’ятати і дбати про те багатство, яке є у кожного із нас, його ми не завжди пам’ятаємо, не завжди цінуємо, але без нього не можемо жити. І багатство це – наша рідна мова.






Немає коментарів:

Дописати коментар