середу, 22 лютого 2017 р.

День інформації нових книг

22 лютого в центральній міській бібліотеці відбувся День інформації нових книг. Бібліограф Олена Горда ознайомила юних читачів, учнів 8-а кл. ЗОШ№2 (кер. Тимошенко М.М.), з новими виданнями в читальній залі. Олена запропонувала учням яскраві новинки, захоплюючі історії, твори популярних сучасних авторів. Різноманітність цікавих, веселих, наукових та корисних книг спонукає нас розповісти усім про цей чудовий скарб, який ви можете отримати, завітавши до нашої бібліотеки. Ці книги придбані за сприяння Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області.

Бібліотекар Лариса Печуріна презентувала книжкову виставку «Далека квітка сакури», в рамках Року Японії в Україні. Японія країна з дуже давніми й непорушними традиціями, що чітко дотримуються й досі, в оточенні надсучасних нанотехнологій! Ось таке унікальне поєднання традиційного й сучасного суспільства, чого не зустрінеш у будь-якій іншій культурі.

Тож учням є чого навчитися або хоч взяти за приклад. Приходьте, читайте, насолоджуйтесь прочитаним, адже читання книжок – справа цікава та корисна! Запрошуємо до читальної зали!




















Немає коментарів:

Дописати коментар