понеділок, 20 березня 2017 р.

віртуальна «Подорож країнами Європи»

16 березня в дитячій бібліотеці вдруге відбулася віртуальна географічна «Подорож країнами Європи». Бібліотекар Світлана Бідник познайомила учнів 5-В кл. ЗОШ№5 з архітектурними й історичними пам’ятками, видатними людьми  Італії, Франції, Іспанії, Португалії, Греції та Великобританії. Діти пограли в настільну гру «Мандруємо країнами Європи» й проявили своєю ерудицією.  Переможці отримали нагороди.

Це була незабутня та цікава зустріч. Учні переконалися в тому, що не має нічого кращого, ніж пізнавати світ, мандруючи з книгою. Європа є спільним домом всіх держав континенту. Порівняно із своїм найближчим сусідом Азією, Європа – крихітний континент, але має багаторічну історію. Україна є складовою державою Європейського континенту, а це значить, що українці - європейська нація.

Захід пройшов в рамках роботи проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» в пункті європейської інформації центральної бібліотеки, який реалізується Українською бібліотечною асоціацією за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус+»).






Немає коментарів:

Дописати коментар