понеділок, 20 березня 2017 р.

Душа Ляльки

Колекціонування – популярне цікаве хобі, яке передбачає збирання, вивчення об’єктів. Види колекцій різноманітні, колекціонувати можна абсолютно будь-які предмети. 18 березня до міської центральної бібліотеки завітала Оксана Рубльова, яка розповіла про своє захоплення – колекціонування ляльок. До уваги відвідувачів бібліотеки вона представила колекцію невеликих за розміром пупсів. 

Історія виникнення ляльок налічує кілька століть і безліч різних етапів. Як іграшки для дітей, їх почали виготовляти в промислових масштабах лише в середині XIX століття. З тих пір виробники випустили різні види ляльок, які відрізняються матеріалом, технологією виготовлення, видом та ін. Оксана пояснила, що колекціонери захоплені люди – вони присвячують своєму улюбленому предмету весь час без залишку. Заради того, щоб роздобути рідкісну річ у свою експозицію, вони готові оглянути всі сувенірні та антикварні лавки, об’їздити «блошині» ринки.

На завершення зустрічі дует «Язикаті Хвеськи» (Ніна Радченко і Світлана Поварова) представили гумористичний номер з використанням у якості реквізиту ляльок.









Немає коментарів:

Дописати коментар