пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Бережи своє здоров'я

Уже через кілька днів настане довгоочікуване літо - пора відпусток, канікул і відмінного настрою! У школах пролунав останній дзвінок, і щасливі діти нарешті насолодяться заслуженим відпочинком. Як показує практика, багато поїдуть на море, до улюбленої бабусі, в літній табір або просто залишаться в місті.

Діти звичайно будуть проводити багато часу на відкритому повітрі, і не завжди під наглядом дорослих. Як поводитись у надзвичайних випадках розповідав школярам 4-а класу ЗОШ№2 лікар-травматолог Шаденко Юрій Григорович у бесіді "Бережи своє здоров'я" у міській дитячій бібліотеці.

Хто б міг подумати, що про важливі і складні теми можна розповідати весело й пізнавально! Юрій Григорович так захоплююче розповів і про поводження на воді, про сонячний удар, електробезпеку, поводження з комахами, що всім було цікаво. Кожен з дітлахів знайшов у себе на руці і шиї пульс, а на манекені навчився проводити реанімаційні заходи. 

Дякуємо Юрію Григоровичу Шаденко за цікаву розповідь! Юних читачів запрошуємо на цікаві зустрічі у дитячій бібліотеці влітку!





















Немає коментарів:

Дописати коментар