середу, 1 жовтня 2014 р.

Хай дух Шевченка об’єднає нас!

30 вересня об 11-00 біля пам’ятнику Тарасу Шевченку пройшла вулична акція голосного читання віршів Тараса Шевченка «Хай дух Шевченка об’єднає нас!»

Захід  відбувся  з приводу Всеукраїнського Дня бібліотек та з нагоди оголошення 2014 року – роком 200-річчя Т.Шевченка, а також даний захід став ще однією акцією у межах проекту УБА «Читай! Формат не має значення!»

На захід «Хай дух Шевченка об’єднає нас!» були запрошені учні, студенти, громадські активісти, бібліотекарі, які небайдужі до українського слова, які публічно читали вірші з різних носіїв – з книжок, планшетів, е-книжок, мобільних телефонів тощо.

Шевченко, як і Україна, – категорія вічна, тому люди йдуть до нього вже багато років, і йтимуть надалі, аби генієм Шевченка благословитись на захист і розбудову його і нашої непересічної цінності – української держави. Шевченкове слово   оберіг для кожного з нас: не варто бути глухим до Пророка, якщо ти живеш в Україні. Тож читайте, читайте Шевченка! Ходіть до бібліотеки! Читайте книжки, спілкуйтесь! Бібліотека - це територія єдності!

Організатор заходу колектив КЗ "ЦБС Комсомольської міської Ради Полтавської області", за підтримки Відділу культури, Відділу освіти та ГО «Центр «РОДІС».













































Немає коментарів:

Дописати коментар