середу, 29 жовтня 2014 р.

Вечір-зустріч «В серці пам'ять живе, зігріваючи душу»

 В Центральній публічній бібліотеці 28 жовтня відбувся вечір мужності «В серці пам'ять живе, зігріваючи душу», з нагоди 70 років визволення України від німецько-фашистських загарбників публічної бібліотеки.

Організатор заходу - Дудко Олена, бібліотекар читальної зали ЦПБ, запросила на зустріч почесних гостей: Станицьку В.М. (голова Ради міської організації ветеранів війни і праці, почесний ветеран України), Сізенцеву Г.Г. (учасник війни), Єгорова І.А. (учасник війни), Тихоненко А.К.  (учасник війни).

Завдяки історичній пам'яті людина стає особистістю, народ – нацією, а країна – державою. Ці слова Михайла Грушевського актуальні і до сьогоднішніх подій в Україні. Проте ми не повинні забувати про подвиг наших ветеранів у Великій Вітчизняній війні і бути вдячними за мирні роки нашого життя.

На вечорі-зустрічі запрошені студенти ПБЛ та ВПГУ не були простими слухачами. Студенти ПБЛ Василенко Евген (24 гр.) подарував вірш про війну, Бган Надія  (24 гр.) виконала літературну композицію "Балада про наречену",  Ігнатенко Володимир (35 гр.) заспівав пісню під гітару "Десантники". Учні ВПГУ (гр. 4-14) Кочерга Владислав та Звіздок Микола читали и ветеранам вірші про війну, класний керівник Кучерява С.Л та Сироветник М.В.

В лекційній залі не було жодного вільного місця. Дякуємо всім учасникам!



Немає коментарів:

Дописати коментар