пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Бібліотекар третього тисячоліття

28 серпня в публічній бібліотеці пройшов І (міський) етап обласного конкурсу професійної майстерності серед бібліотекарів ЦБС області, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек, «Бібліотекар третього тисячоліття».

Обласний конкурс професійної майстерності серед бібліотекарів централізованих бібліотечних систем області, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек «Бібліотекар третього тисячоліття» проводиться з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.

Конкурс проводиться з метою: підвищення професійної компетентності та соціальної значущості професії бібліотекаря в суспільстві; стимулювання творчої ініціативи бібліотечних працівників; зростання теоретичного рівня та професійної майстерності бібліотекарів; популяризації і поширення кращого бібліотечного досвіду; пошуку нових інноваційних форм та методів в бібліотечній роботі.

Всі учасники перевірили свої знання української мови: писали літературний диктант.


Важливим етапом конкурсу було виконання домашнього завдання – створення проекту бібліотечних перспектив «Від ідеї до втілення» у форматі печа-куча. На розгляд журі було представлено робіт, від структурних підрозділів нашої бібліотеки.

Після перегляду робіт згідно з набраними балами було визначено, що перемогла Горда Олена Михайлівна бібліограф читального залу ЦПБ.

Вітаємо Олену Михайлівну! Зичимо успіхів у подальшій творчій роботі та покладаємо великі надії на проект «Кіноклуб: від ідеї до втілення» і сподіваємось, що переможниця достойно представить нашу публічну бібліотеку в Полтаві!

Немає коментарів:

Дописати коментар