понеділок, 23 січня 2017 р.

Подаруй книги рідній бібліотеці

Благодійний фонд «Бібліотечна країна» - офіційний партнер УБА - у вересні 2016 року започаткував акцію «Подаруй книги рідній бібліотеці». Мета – надати зручний інструмент приватним благодійникам та бізнесу для оновлення фондів бібліотек новими сучасними книгами українських видавництв. Кожен бажаючий може придбати пакет книжок від українських видавництв на певну суму та оплатити його на сайті акції. Обраний пакет книг буде відправлений в зазначену замовником бібліотеку. Серед партнерів акції такі провідні видавництва: «Фоліо», «Наш формат», «Брайт Стар Паблішинг», «Самміт-книга», «Видавництво Анетти Антоненко», Видавництво «Основи»,«Клуб Сімейного Дозвілля», «Ранок», «Час майстрів» та інші. Повний перелік книг та видавництв міститься на сайті акції www.livelibrary.com.ua.

Важливими перевагами даної акції, що забезпечують привабливість та зручність для благодійників, є велика знижка, яку надають видавництва саме в межах цього благодійного проекту, та безкоштовна доставка книг в бібліотеки компанією «Нова пошта».Сумарна вартість книжкових пакетів в рамках акції є значно меншою у порівнянні з вартістю тих самих книг у роздрібних книжкових магазинах, враховуючи також вартість доставки книг в бібліотеки. За результатами дії акції з жовтня по грудень 2016 року 19 українських бібліотек отримали 1050 книг на суму 51000 грн від 15 благодійників. Серед благодійників, які вже взяли участь у акції, представлені як приватні особи, так і компанії, які в рамках своєї соціальної відповідальності вбачають цінність у наданні можливості людям отримувати доступ до сучасної літератури через бібліотеки.

Пропонуємо долучитися до акції. Деталі на сайті www.livelibrary.com.ua або за тел. 067 510 11 82, контактна особа - Люсьєна Шум.


Немає коментарів:

Дописати коментар