понеділок, 16 січня 2017 р.

Курси української мови в Горішніх Плавнях

14 січня в Горішніх Плавнях в центральній бібліотеці відбулось перше заняття безкоштовних курсів української мови. На початок занять завітали веселі щедрувальники.

Основною метою безкоштовних курсів української мови є створення комфортного мовного середовища і допомога в подоланні мовного бар’єру. 

Ідея запровадження курсів належить самим жителям нашого міста. Веде курси член дирекції ГО «Центр «РОДІС» Наталія Ткаченко, яка має вищу освіту за спеціальністю «українська мова і література», на волонтерських засадах. У подальшому планується залучення до викладання додатково інших фахівців-волонтерів. 

Заняття безкоштовних курсів української мови проходитимуть по суботах (двічі на місяць). Вони передбачають інтерактивну форму навчання. Крім цього, планується проведення занять у формі екскурсій, зустрічей з цікавими людьми, майстер-класів тощо. 

Організатором безкоштовних курсів української мови в Горішніх Плавнях є ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» за підтримки центральної публічної бібліотеки.

Безкоштовні курси української мови в Горішніх Плавнях мають свої сторінки в соціальних Інтернет-мережах, де публікуватимуться новини та корисні матеріали і можна буде поспілкуватися з учасниками та організаторами:


Фейсбук https://www.facebook.com/groups/1234423823341283/

ВКонтакте https://vk.com/club137745205

Одноклассники https://ok.ru/group/54332821864560


Наступне заняття безкоштовних курсів української мови відбудеться 28 січня у лекційній залі центральної публічної бібліотеки (вул. Миру, 22). 

Запрошуємо всіх бажаючих. Конт. тел. 0983067690.






Немає коментарів:

Дописати коментар