пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся!

Центральна публічна бібліотека м.Комсомольська, як переможець проекту УБА (Української Бібліотечної Асоціації) «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»), 14 квітня урочисто відкривала Пункт європейської інформації. На захід запрошені школярі Євроклубу ЗОШ№2, активне студентство Будівельного ліцею, представники громадських організацій.


Начальник відділу культури та туризму Зеленська Ірина Іванівна  привітала колектив публічної бібліотеки та її користувачів з перемогою у конкурсі. Координатор Олена Михайлівна Горда ознайомила присутніх з принципами роботи  пункту та його змістовним наповненням. Бібліотекарі читальної зали Валентина Володимирівна Макрідіна та Лариса Василівна Сирота провели із слухачами вікторину на знання історії створення Європейського Союзу.

Представник громадських організацій громадської організації «Центр «РОДІС» Софія Макаренко подарувала книги про структуру і історію створення ЄС.

Проект передбачає активну роботу бібліотеки з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України шляхом створення Пункту європейської інформації для надання інформаційно-просвітницьких послуг мешканцям місцевих громад, шляхом проведення «Днів Європи», квести для молоді, інтерактивні вуличні акції тощо.

Ласкаво просимо до  Пункту європейської інформації в нашій бібліотеці!

 















 


Немає коментарів:

Дописати коментар