пʼятницю, 23 травня 2014 р.

Мистецтво жити разом

В Центральній публічній бібліотеці 22 травня відбувся відеолекторій – вечір запитань і відповідей «Мистецтво жити разом». В центрі обговорення була – політика держави, відносно сімей з метою їх підтримки.

Асамблея ООН проголосила 2014 рік Міжнародним роком сім’ї, цей рік є ювілейним – двадцятим. Сім'я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

Дудко Олена, бібліотекар читальної зали ЦПБ, разом фахівцем з соціальної роботи ЦССМ Сень Оленою Миколаївною, використовуючи документальні відео матеріали, спонукали студентів екскаваторників 2 курсу ПГЛ до дискусії. Вони шукали відповідей на вічні питання: «Що таке кохання?», «Як створити родину?», «Як знайти ту єдину другу половинку?», «Кохання – це тільки насолоди чи праця?»

З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.















Немає коментарів:

Дописати коментар