вівторок, 10 червня 2014 р.

Дитяча бібліотека запрошує!

Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.

Але, на жаль, не у кожного є реальна можливість це здійснити, тому закономірно виникають питання: як в рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, адже літній відпочинок дітей – це не бездумне гаяння часу та байдикування. Дозвіллєва функція сучасної дитячої бібліотеки з роками набуває все більшого значення.

Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись, бібліотекарем Пащенко Оленою розроблено Програму візитів до бібліотеки дітей з літніх шкільних таборів.

Дитяча бібліотека працює для вас і готова запропонувати цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини. Тут все літо можна брати книги, малювати, гратися і ще багато чого.

До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл дозвіллєвих масових заходів. Запрошуємо дітей та їх батьків відвідати нашу дитячу бібліотеку!















На фото учні 1-б ЗОШ №5 подорожували у казку.

Немає коментарів:

Дописати коментар