четвер, 3 жовтня 2013 р.

День бібліотек у Комсомольську 2013

Весело і гамірно відзначили своє професійне свято 30 вересня бібліотекарі Комсомольської бібліотечної системи: Всеукраїнській день бібліотек. Під музику, з усмішками, бібліотекарі запрошували перехожих завітати до бібліотеки, роздавали листівки з розкладом роботи закладу та кольорові кульки!

Наші бібліотекарі запевняють, що бути бібліотекарем не нудно, а навпаки дуже цікаво. А наша бібліотека - це не тільки місце, де тихо, спокійно ходять бібліотекарі та тихі, тихі абсолютно читачі запитують книги або періодичні видання. Це місце, де можна просто зустрічатися, спілкуватися, весело і корисно проводити свій час.

Активісти громадської організації «Центр «РОДІС»  привітали  працівників Центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська і подякувати за партнерство та підтримку громадських ініціатив. Співпраця між ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» та Центральною публічною бібліотекою м. Комсомольська триває понад три роки. Зокрема, на базі бібліотеки діє молодіжний Клуб соціальної гри «РОДІС». Проведено багато спільних справ, наприклад, протягом останнього року пройшло кілька етапів спільної акції «Подаруй бібліотеці книгу», акції «Безпечний інтернет» і «Міжнародний день грамотності». Також за цей час наша міська бібліотека підтримала цілу низку заходів, які проводила ГО «Центр «РОДІС» разом з партнерами: міську акцію «Епідемія доброти», що тривала майже місяць, кілька акцій «Благодійний магазин», акцію до 15-річчя ЮНІСЕФ в Україні, інформаційну кампанію «16 днів проти насильства», міський конкурс і виставку малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» до Дня Перемоги, міській конкурс малюнків «Нехай у світі буде більше доброти!», підготовку міської акції «Зробимо Україну чистою! -2013», акцію «З Днем народження, Україно!» до Дня Незалежності України та ін..

Немає коментарів:

Дописати коментар