понеділок, 25 вересня 2017 р.

Майстер-клас «Поміж нас, дівчат»

21 вересня в центральній міській бібліотеці відбувся майстер-класі «Поміж нас, дівчат», присвячений мистецтву вишивання бісером. Керівник клубу "Рукодільниці", що діє при бібліотеці, Тамара Марківна Душиненкова розповіла ученицям-швачкам ВПГБУ як почати вишивати бісером і як обрати схему для роботи. 

З допомогою бісеру можна декорувати одяг, сумочки, наволочки та багато іншого. Візерунки з бісеру на тканини виглядають особливо красиво, тому багато рукодільниць бажають освоїти цю техніку вишивання. Робити це досить просто, головне — ознайомитися з основними правилами роботи з бісером.

З чого почати вишивку бісером? В першу чергу підбирається малюнок, який підійде до певної речі. Так, для декору бісером дитячих речей добре будуть виглядати маленькі картинки — зайчик, ягідка, метелик тощо. Якщо передбачається вишивка об’ємної картини або ікони, потрібно підготувати потрібну схему і бісер необхідних кольорів. Вишивка картин бісером для початківців може бути придбана в магазині рукоділля, при це в комплект входитиме бісер відповідних кольорів, нитки, і навіть голка.

А Ви вже пробували вишивати бісером на тканини або така творчість тільки в планах? Запрошуємо приєднатися до клубу "Рукодільниці".







Немає коментарів:

Дописати коментар