понеділок, 3 жовтня 2016 р.

«Веселися, грай, книжки читай!» у дитячій бібліотеці

    В рамках проведення бібліотечного тижня «Місце зустрічі – бібліотека» в середу 28 вересня працівники дитячої бібліотеки запрошували малечу на літературний вікенд «Веселися, грай, книжки читай!», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Господиня свята Олена Пащенко розповіла дітям про історію книгодрукування на Україні, про найдивовижніші книги світу, про великі бібліотеки різних країн й познайомила з цікавими виданнями фонду дитячої бібліотеки.

    Учні 4-в ЗОШ№3 (кер. Манзюк О.В.) вітали бібліотекарів піснями, віршами, грою на музичних інструментах та театральними інсценіровками. В наступний четвер відбулося свято «Бібліотечний вересень», на який були запрошені учні ЗОШ№5  4-а кл. (кер. Сбоєва М.Б.). На справжнє свято перетворився ці дні у дитячій бібліотеці. Очі дітей світилися неприхованою радістю, вони із задоволенням поринули у чарівний світ книжок!

    В наш час запровадження сучасних інформаційних технологій, роль книги в житті підростаючого покоління важко переоцінити. Адже книга – це велике диво, створене людиною. Ще не вміючи читати, діти розглядають малюнки до казок, слухають цікаві історії з вуст дорослих. Потім щодня мають справу з книгою в школі, у бібліотеці, вдома. Завдячуючи книжці, ми маємо минуле, сьогодення і маємо можливість зазирнути у майбутнє, тобто формуємо духовну культуру нашого суспільства.

























Немає коментарів:

Дописати коментар