вівторок, 27 вересня 2016 р.

Євроквест «КРОК НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПИ»

26 вересня координатор Пункту європейської інформації Олена Горда організувала для учнів ЗОШ№2 інтелектуальне змагання - піший бібліотечний євроквест «КРОК НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПИ».

Квест був присвячений двом подіям: Європейському дню мов, що святкується 26 вересня та Всеукраїнському дню бібліотек, який відзначається 30 вересня. Євроквестом «КРОК НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПИ» бібліотекарі розпочали святковий тиждень «Місце зустрічі - бібліотека».

Учнів урочисто вітала директор ЦБС Олена Дудко й побажала їм успіхів у змаганні. Учасники гри почали свої пошуки на юнацькому абонементі, який представляв Іспанію та іспанську мову. Потім гра привела учнів до читальної зали, завдання в якій стосувались Великобританії та англійської мови. Наступним етапом квесту був абонемент для дорослих, що рекомендував гравцям поринути у Францію та французьку мову. Остання країна, з мовою якої познайомились учні була Португалія – її уособлювала читальна зала дитячої бібліотеки. 

Фіналом квесту була зустріч її учасників в Пункті європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся», де учні ознайомились з можливостями пункту та отримали призи.


































Немає коментарів:

Дописати коментар