четвер, 5 грудня 2013 р.

Армія та бібліотека

Чи можливе таке поєднання? Для сучасної публічної бібліотеки нашого міста можливо, якщо на зустріч з юними читачами завітав військовий комісар. Наша бібліотека переймається життям нашої громади, а юнаків та їх батьків турбують питання про майбутню військову службу. Ми розуміємо що, військо поки ще має багато проблем і зараз на шляху серйозних реформ.

3 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України бібліотекар Олена Дудко влаштовувала зустріч військового комісару Комсомольсько-Козельщинського ОМВК Едуарда Михайловича Марченка із студентами будівельного ліцею (гр.21, 25), а також  ознайомила гостей з літературою читальної зали про Збройні Сили України. Едуард Михайлович проінформував слухачів про сучасний стан української армії і її реформи, окремо зупинившись на трьох видах служби: строкова, за контрактом, у військовому резерві.

Звичайно, студентів та працівників ліцею (майстер виробничого навчання Дудченко Л.П.,  бібліотекар Копил К.О., вчитель історії Грицак І.М.) цікавили питання приписки юнаків до призовних дільниць, майбутньої служби в українському війську та ін. Військовий комісар ґрунтовно усім відповів. Він наголосив на тому, що можливості служби у хлопців збільшуються і, між іншим, у дівчат також.

Спілкування відбулось у доброзичливій, теплій атмосфері. Працівники бібліотеки, будівельного ліцею і студенти висловили щиру вдячність Едуарду  Михайловичу  Марченку за цікаву бесіду. Сподіваємось, майбутні захисники України ще більше впевнились у своєму  рішенні служити у нашому війську.

Немає коментарів:

Дописати коментар