четвер, 23 липня 2020 р.

Використовуємо сервіс CANVA в бібліотеках

Сучасна бібліотека – це простір для творчості, у якому кожен може отримати необхідні інструменти для саморозвитку й самоосвіти. В 2020 році світ був вимушений пристосовуватися до нових умов життя. В період карантину  багато бібліотекарів гостро відчули  потребу підвищувати  свої професійні якості, засвоїти нові знання та навички. Швидке поширення інтернету у професійну діяльність бібліотекарів вимагає активного вивчення та використання онлайн-сервісів, в тому числі соціальних мереж. Дописи для них потрібно ілюструвати  не тільки фотографіями і малюнками, а й іншими елементами графіки.  Тому пропонуємо опанувати зручний сервіс Canva.

Canva — платформа графічного дизайну, яка дозволяє користувачам створювати графіки, презентації, афіші та інший візуальний контент для соціальних мереж. Доступна як веб-версія, так і мобільна. Сервіc пропонує великий банк зображень, шрифтів, шаблонів та ілюстрацій.

Створення слайдів презентації в Canva безкоштовне і виконується максимально просто. Для цього не потрібно витрачати час і гроші на спеціалізований софт, а можна все швидко зробити безпосередньо в веб-додатку. 

Бажаємо успіху у створенні ефектної графіки!

Немає коментарів:

Дописати коментар