понеділок, 19 червня 2017 р.

Райдужне книжкове літо в дитячій бібліотеці

Літній відпочинок дітей - це не бездумне гаяння часу, байдикування. Цих золотих днів вистачить не тільки на сонце і на річку з морем, на заняття спортом – а також на читання . Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви. Бібліотекарі заохочують дітей до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно. Дитяча бібліотека у своїх фондах зберігає багато цікавих книжок, що прийшли до читача як нещодавно, так і багато років тому. Тому в канікули саме час читати!

Часу не гаймо - книжку читаймо! 
Про ліси, моря і гори, про непізнані простори, 
Про звірят і про птахів, про веселих дітлахів, 
Про чотири пори року, і про райдугу високу, 
І про тебе, і про нас - надійшов читати час!

12 червня бібліотекар Олена Пащенко провела ранок "У книжковому королівстві"  для дітей молодших класів з літнього табору ЗОШ №1.










Також 14 червня Олена Пащенко організувала творчу атр-зустріч з художником А.І. Гридіним з циклу "Митець в бібліотеці" для молодших класів класів з літнього табору ЗОШ №2.









На літературну-правову 15 червня мандрівку "Казки читаємо - права вивчаємо" бібліотекар Любов Подгорна запросила дітей з літнього табору ЗОШ №2. Про права дітей і чи є у них обов'язки, юні слухачі дізналися від запрошеного гостя - юриста Тараненка Сергія Миколайовича з Горишньоплавнівського бюро правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.










Немає коментарів:

Дописати коментар