вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Заради майбутнього

13 жовтня, напередодні свята Захисників України, в Центральній публічній бібліотеці м.Комсомольська відбулась зустріч з головою організації учасників бойових бій на сході України, учасником АТО Кирилом Бегеймою з учнями 11 кл. ЗОШ№2.

Учні школи дуже тепло зустріли такого ще молодого, але вже героїчного та мужнього воїна, колишнього випускника ЗОШ№2. Він поділився враженнями від пережитого, адже нелегкий час випав на його долю. Кирило розповідав про воєнні будні, про дорогих і близьких йому друзів, які служили разом із ним. Він – скромна і глибокої душі людина, яка не хизується важливістю своєї служби, надзвичайними її якостями. Хоча добре видно його біль і щем у душі від подій на сході України, від загибелі воїнів, яких уже не повернути до життя. Він охоче відповідав на питання присутніх. І кожен із школярів хотів дізнатися про щось важливе.

Всі присутні висловили подяку і шану бійцям зони АТО, побажання миру і обов’язково, найшвидшого їх переможного повернення.

Тільки тепер ми, напевно, усвідомили, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний, мирний. Усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо-жовтий прапор. Це пробудження свідомості, і воно сколихнуло всю Україну від наймолодшого до найстаршого.

 Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.






Немає коментарів:

Дописати коментар