четвер, 15 жовтня 2015 р.

літературна зустріч із Павлом Жидковим

АНОНС


В рамках проекту Літературний рух для дій (RDD) 22 жовтня 0 15-00 в читальній залі публічної бібліотеки м.Комсомольська відбудеться літературна зустріч із Павлом Жидковим, учасником літоб’єднання м.Комсомольска "Діалог", резидентом Літруху. Розмова відбудеться на предмет того, що таке література, поезія та проза, чим вони одне від одного відрізняються, які перспективи у молодих авторів, на що слід звертати увагу, тим хто починає, найпоширеніші помилки та правила творення поетичних творів.


ЗАПРОШУЄМО УСІХ НЕ БАЙДУЖИХ! ВХІД ВІЛЬНИЙ!


ДОВІДКА: Проект має на меті консолідацію не тільки літераторів з різних куточків України з метою передачі життєвого та професійного досвіду та соціальної терапії завдяки обміну даним досвідом, але і представників інших мистецьких течій задля подолання суспільно-політичної та інтелектуально-культурної кризи буремного сьогодення в державі.

До активної участі у проекті заплановано долучити мешканців трьох міст, а саме Кременчука, Комсомольська, Світловодська.

Станом на сьогодні Літературний рух Кременчука у особі його ініціатора, культурного діяча та журналіста Ольги Смірнової, отримав офіційну пропозицію партнерства з Міжнародною літературною корпорацією «Меридіан Черновіц». Воно полягатиме у співпраці та організації турів відомих українських письменників у Кременчуці. Починаючи з грудня поточного року, планується приїзд до м.Кременчука таких авторів як Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Дмитро Лазуткін, Ірена Карпа, Катерина Бабкіна, Юрій Іздрик, Тарас Прохасько.


Немає коментарів:

Дописати коментар