пʼятницю, 16 січня 2015 р.

А Україна житеме!

Активними представниками волонтерського руху в комсомольську є сім'я Калініченків – Анатолія Івановича ті Лідії Іванівни. Їхні сини Віктор, Сергій та онук Славко добровольцями пішли на фронт і зараз перебувають на передовій. Невістка Світлана – дружина Сергія – волонтер. Вона доставляє воїнам АТО допомогу. Лідія Іванівна й Анатолій Іванович допомагають збирати речі від небайдужих містян.     

Напередодні Дня захисника Вітчизни в ТЦСО «Калина» відбулася зустріч з Лідією Калініченко і членами літературного клубу «Від серця до серця». Захід був організований небайдужими людьми: соц.. працівником ТЦСО «Калина» Світланою Клименковою та бібліотекарем ЦПБ Оленою Дудко.  

Люблю Україну!  
Я знаю, є інші країни у світі,
Багаті й заможні краї,
та я люблю цю, незаможну і бідну,
Бо я є частика її.
(Раїса Коцюбенко )

Частиною України є й родина Калініченків, які своє життя присвятили школі. Всі свої здібності спрямували на те, щоб прищепити школярам до знань, праці, інтерес до громадського життя, виховати справжніх патріотів України.

Присутні учні ЗОШ№2 передали листівки з малюнками і словами підтримки для наших замісників, воїнів АТО. Під час заходу було зібрано кошти для допомоги. Зустріч нікого не залишила байдужим, зачепила душу кожного.  

Немає коментарів:

Дописати коментар