понеділок, 2 вересня 2013 р.

Конкурс на кращу вітальну листівку «З Днем народження, Україно!» та конкурс дитячих малюнків на асфальті «Я люблю Украну!»

24 серпня 2013 року в рамках обласної програми «З Днем народження, Україно!» у Комсомольську відбулася святкова акція з нагоди 22-ї річниці незалежності України.

Організаторами заходу виступили Комсомольська ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», Кременчуцький комітет молодіжних організацій (координатор Мережі ГО Полтавської та Черкаської областей), відділ у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА. Акція пройшла за підтримки виконкому Комсомольської міської ради, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська та міська ГО "Креативна молодь".

Цього дня біля Комсомольської центральної публічної бібліотеки відбулась ціла низка святкових заходів, в яких взяли участь комсомольчани різного віку. Серед заходів були два творчі конкурси для дітей і молоді.


Конкурс на кращу вітальну листівку «З Днем народження, Україно!» та конкурс дитячих малюнків на асфальті «Я люблю Украну!» пройшли за фінансової підтримки Придніпровського регіонального департаменту АТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Найменшому учаснику конкурсу на кращу вітальну листівку «З Днем народження, Україно!» було 13 років, найстаршому 17 років. До складу конкурсного журі, яке оцінювало творчі роботи юних комсомольчан, увійшли:
- Валерій Хмельов, заступник начальника відділення Придніпровського регіонального департаменту АТ «Банк «Фінанси та Кредит»;
- Тетяна Бурдуковська, директор центральної публічної бібліотеки;
- Марина Камінська, член громадської організації «Креативна молодь».






Переможцями конкурсу на кращу вітальну листівку «З Днем народження, Україно!» стали:
1 місце - Марія Шумакова
2 місце – Наталія Гнидюк
3 місце - Маргарита Малишева

Призи переможцям конкурсу вручив заступник начальника відділення Придніпровського регіонального департаменту АТ «Банк «Фінанси та Кредит» Валерій Хмельов разом зі своїми помічниками-волонтерами Єгором Базавлуком та Юлією Андросовою.

Під час святкової акції «З Днем народження, Україно!» відбувся і конкурс дитячих малюнків на асфальті "Я люблю Україну!". В ньому взяли участь понад двадцять юних комсомольчан. Всі вони також отримали призи і подарунки (дитячі книги, ігри та іграшки, приладдя для малювання) від Придніпровського регіонального департаменту АТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Немає коментарів:

Дописати коментар