понеділок, 7 грудня 2015 р.

Хоробрі серця

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. До Дня Збройних Сил України з метою виховання в патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни сьогодні у центральній публічній бібліотеці відбулася зустріч з комсомольчанами – учасниками бойових дій в зоні АТО – Рєзніком Іллею та Парненком Артемом.

Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Вони неохоче згадували подробиці бойових дій, але вдячні за те, що їх так тепло зустріли на рідній землі.

На завершення зустрічі Рєзніку Іллі та Парненку Артему від вдячних комсомольчан були вручені квіти. Ведуча заходу Олена Дудко та присутні студенти побажали бійцям здоров’я, удачі, щастя, миру. Не приховуючи хвилювання, бійців привітала головний спеціаліст відділу культури і туризму Луцій Тетяна Михайлівна. Від імені присутніх вона висловила глибоку вдячність та шану бійцям за їхню мужність, за силу волі і витривалість.  






Немає коментарів:

Дописати коментар