вівторок, 29 вересня 2015 р.

Батько української драми

29 вересня з нагоди 170-річчя Івана Карпенка-Карого в лекційній залі публічної бібліотеки відбувся літературно-музичний вечір «Батько української драми».

Організатор заходу - Дудко Олена, бібліотекар читальної зали ЦПБ у партнерстві з соціальним працівником ТЦСО «Калина» Клименковою С. та театральною студією драматичного театру ПКіТ (режисер Романченко  А.), запросили на літературний вечір студентів Комсомольського політехнічного коледжу (викладачі Підгорна Л.Г та Копичко Н.В.) та відвідувачів ТЦСО «Калина».

Слухачі дізнались від ведучих Олени Дудко та Світлани Клименкової цікаві і маловідомі відомості з біографії великого драматурга. Звдячуючи п'єсам Івана Карпенка-Карого "Наймачка", "Бурлака", "Житейське море", "Розумний і Дурень", "Безталанна" і виступам артистів народного драматичного театру ПКіТ поринули в атмосферу українського побуту 19 ст.

Дякуємо театральній студії драматичного театру ПКіТ: Анастасії Романченко - режисеру, артистам - Ніні Радченко, Марії Стецуновій, Ірині Бердник, Дарині Cеркетар, Наталії Горбань, Богдані Великій, Вікторії Мирній, Ярославу Савченко і Віктору Луценко!












Немає коментарів:

Дописати коментар