четвер, 7 травня 2015 р.

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»

Запрошуємо всіх комсомольчан взяти участь у Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна», яка була ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців.

Відповідно до Концепції акції, її мета – сприяння морально-психологічному забезпеченню бойової та мобілізаційної готовності військ, патріотичному вихованню в Збройних Силах України, підвищенню освітнього рівня військовослужбовців, організації їх змістовного дозвілля.

У ході проведення акції будуть зібрані та передані до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії та культури Української держави.
Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» реалізовуватиметься на постійній основі.

Зміст акції, хід її реалізації оприлюднюватиметься на веб-сайтах Міністерства культури України, Національної парламентської бібліотеки України, обласних універсальних наукових бібліотек, у засобах масової інформації, соціальних мережах.
Допоможемо разом нашим захисникам, які потребують уваги та підтримки!

Приносьте книги до Центральної публічної бібліотеки за адресою: м. Комсомольськ, вул. Миру, 22.

Довідки за телефоном: (05348) 2-17-68

Немає коментарів:

Дописати коментар